Краткият, но интензивен валеж в следобедните часове в неделя оформи огромна локва,

...
</TD
>Краткият, но интензивен валеж в следобедните часове в неделя оформи огромна локва,
Коментари Харесай

Заради интензивните валежи в Русе заседна камион

Краткият, но интензивен дъжд в следобедните часове в неделя оформи голяма локва, която блокира бул. " Тутракан “ в Русе. Освен че придвижването беше спряно за към 30 минути и в двете направления, забележителното количество вода затвори и входа на единия от паркингите за тирове в региона.

Собственичката на паркинга описа за bTV, че водата е била над гумите на камионите, паркирани до самия бул., както и че това не се случва за първи път. Наводнението е станало причина и за случай с украинския ТИР.

Водачът не познава трасето и когато е видял локвата, е решил, че ще може да премине, в случай че от дясната лента премине в крайната лява, където равнището на водата е по-ниско. За страдание обаче не е съумял да види, че под водата има тревна разграничителна линия, вследствие на което е затънал.

Междувременно екипи на ВиК и пожарна отваряха решетките, с цел да може да се поеме водата от шахтите и секторът да стане пристъпен.

След това стартира и акцията по ваденето на тира, чието ремарке беше заседнало и усукано на пътя, блокирайки лентите за придвижване.

Единствено с помощта на опитността на останалите водачи от ТИР паркинга и с тяхно подпомагане закъсалият камион бе изваден.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР